<h2>Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metafores-karavanas.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metafores-karavanas.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metafores-karavanas.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metafores-karavanas.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ανυψώσεις

 
Ανυψώσεις
 
Η εταιρεία μας Μεταφορές - Μετακομίσεις Καραβανας που βρίσκεται στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά πετυχημένα χρόνια στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό ανυψωτικές μετακομίσεις σε οικονομικές τιμές. 
 
Όταν στην πολυκατοικία σας δεν υπάρχει ασανσέρ ή τα αντικείμενά σας δεν χωράνε σε αυτό και η πρόσβαση στην σκάλα δεν είναι εύκολη, η μετακόμιση σας πραγματοποιείτε με τα ιδιωτικά ανυψωτικά μηχανήματά μας. Έτσι η μετακόμισή σας γίνετε απλή υποθέσει χωρίς ταλαιπωρία και με μεγαλη ασφάλεια.
 
Τα ανυψωτικά μηχανήματα μας είναι σύγχρονα, πιστοποιημένα και ασφαλισμένα με πλήρη κάλυψη και κατά τη χρήση και λειτουργία τους σαν ανυψωτικό !

Η ομάδα μας είναι πολύ καλά εκπαιδευμένη στις μετακομίσεις, αρκετά έμπειρη και θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή
 
Σας προσφέρουμε:
 Ταχύτητα    
 Εξυπηρέτηση     Ασφαλείς μετακομίσεις     Πανελλαδική κάλυψη

Περιστέρι / Αθήνα - Αττική
Κιν: 6948913269, 6982680663
Καλέστε μας ώστε να έρθουμε Δωρεάν στο χώρο σας και να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας.